Bivši zamjenik gradonačelnika Bora se*sualno uznemiravao djevojčicu, osuđen na godinu zatvora

Viši sud u Zaječaru potvrdio je danas presudu Osnovnog suda u Boru kojom je Branko Perić (61), bivši zamjenik gradonačelnika Bora, osuđen na godinu dana zatvora u kućnim uslovima zbog zbog seksualnog uznemiravanja.

Time je presuda postala pravosnažna. Perić, koji je tada bio zamjenik gradonačelnika Bora, je zgrozio javnost nakon što su, prije dvije godine, fotografije na kojima se on ljubi i grli sa djevojčicom starom tek 15 godina, osvanule na društvenoj mreži Facebook.

Iako su fotografije brzo sklonjene, mnogo ljudi ih je vidjelo i sačuvalo. On je proglašen krivim i određena mu je kazna od godinu dana zatvora u kućnim uslovima, što znači da ne može da napusti prostorije u kojima živi u tom periodu, kao ni da ih, bez elektronskog nadzora, napušta. U protivnom će se ova prvostepena presuda preinačiti u kaznu zatvora od godinu dana.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79