Bivšu djevojku ucjenjivao pa objavio njene eksplicitne fotografije na internetu

Banjalučka policija uhapsila je E. B. (27) iz tog grada zbog sumnje da je ucjenjivao svoju bivšu devojku koju je, bez njenog znanja, fotografisao u eksplicitnim pozama da bi, nakon raskida veze, te fotografije objavljivao na društvenim mrežama.

U PU Banja Luka navode da je E. B. uhapšen zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela na štetu svoje bivše cure. Tereti se za proganjanje, te da je od februara 2019. do oktobra ove godine bez znanja i odobrenja djevojke pristupao njenim nalozima na društvenim mrežama. Zatim da ju ju neovlašteno fotografisao sačinišvi eksplicitne fotografije, koje je potom objavljivao na Facebooku i Instagramu.

Kako saznajemo E. B. je duže vrijeme bio u ljubavnoj vezi sa oštećenom. Nakon što su raskinuli, počeo je da ju ucjenjuje, trudeći se da joj maksimalno “zagorča život”. U tom pohodu je otišao toliko daleko da je navodno njenoj majci poslao eksplicitne fotografije, koje je tokom veze sačinio bez znanja djevojke.

– E. B. se sumnjiči i da je prijetio oštećenoj da će fotografije poslati njenoj rodbini i prijateljima, što je kod oštećene izazvalo strah i uznemirenost – rekla je portparol PU Banja Luka Danijela Mučibabić.

Po nalogu banjalučkog Osnovnog suda, te uz naredbu tužilaštva izvršen je pretres vozila koje koristi osumnjičeni E. B.

– Tom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret – rekla je Mučibabić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79