Biza Don prozvao Hatića: “Neka se vidi ko je lud, ko je jak, nemoj da mi se kur*iš tamo po Sarajevu”

Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, nedavno je ponovo iz zeničkog zatvora pušten na dopust.

Podsjećamo, Hatić je 2016. osuđen kao član organizirane kriminalne grupe na četiri godine i šest mjeseci zatvora zbog iznude 150.000 KM od jednog poznatog biznismena.

Mirza Hatić poručio: Kristija Golubović je tetkurina! Čim izađe iz “Zadruge” ja i on ćemo se pobiti!

– Onaj Kristijan Golubović je tetkurina. Evo, kada izađe iz “Zadruge” ja i on ćemo se pobiti. Lako mu je dirati onog malog Necu, Mišela. On je tamo za 20 maraka po danu – kazao je Hatić.

Uživa, kaže, na slobodi.

– Sarajevo nisu mogli četnici osvojiti – kaže Hatić

Očigledno je da su riječi Mirze Hatića ozbiljno poljuljale ego Kristijana Golubovića pa je na sve to danas odgovorio.

– Sada se javio taj neki iz Sarajeva, što skida krstove, Hotić ili Hatić, neka vreća go****. Neka bolesna priča isto. Budala neka. Ma svinja – rekao je Golubović.

Da li će samo ostati na odmjeravanju snaga s pristojne udaljenosti – Sarajevo – Beograd, ostaje da se vidi piše Avaz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Kristijan odgovorio: “Popi*at ću se u usta. Neki Hatić, vreća govana. Skida krsteve”

Hatić je, podsjetimo, rekao da bi volio da se potuče s Kristijanom, na ferku, čak i u Beogradu, te mu je obećao batine kada izađe. Nazvao ga je tetkurinom i kriminalcem koji dira djecu, Necu, Mišela i ostale.

Nakon Golubovića oglasio se i popularna Youtube zvijezda Ivan Mitrović poznatiji kao Biza Don Kruševca koji je poručio da će pretući Hatića kad izađe iz zatvora.

“Vidim izašao si iz zatvora poslije tolike robije. Rušio si krst nad Sarajevom. Pravoslavni krst, ovakav, samo malo veći. Srušili ste ga ti i tvoja banda pokvarenjaka, vezali ste ga kolima i srušili ga. To je za nas Srbe uvreda. Vidi nećemo ratovati ponovo. Kristijan ti je rekao urezati krst na čelo, a ja ću ti pružiti priliku da se boriš sa mnom. Ne ide to tako Mirza. Ti si sarajevski mangup a ja sam kruševački mangup. Pi*kurino! Sada te ja pozivam, ja i ti se borimo. Da se vidi ko je lud ko je jak, nemoj da mi se kur*iš tamo po mahali po Sarajevu. Ti ne smiješ da dođeš u Srbiju” – izjavio je Biza Don piše Crna-Hronika.

@crnahronika

Don Biza prozvao Mirzu Hatića

♬ original sound – Crna Hronika

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79