Bježao od policije pa se zabio u njihov auto, a onda je počeo i trčati

Nakon sudara 32-godišnjak je pokušao trčeći pobjeći no policajci iz udarenog policijskog vozila reagirali su i uz uporabu sredstava prinude uhitili bjegunca

Nakon kraće potjere automobilima, policijske ophodnje uspjele su u subotu u Vukovaru, u Ulici Vijeća Europe, dohvatiti 32-godišnjeg Vukovarca i uz sredstva prinude svladati i uhititi, priopćila je vukovarsko-srijemska policija, čija su dvojica policajaca lakše ozlijeđena.

– Danas oko 13 sati u Vukovaru je 32-godišnji Vukovarac upravljajući osobnim vozilom vukovarskih registracijskih oznaka pobjegao policijskoj ophodnji te je izbjegao policijske službenike pri kontroli cestovnog prometa no nakon kraćeg bježanja vukovarskim cestama policija je dohvatila prekršitelja – navodi se u policijskom priopćenju.

Pojašnjava se da su policijske ophodnje dohvatile 32-godišnjaka, a ovaj se u namjeri da pobjegne svojim Golfom zabio u policijski automobil pri čemu su lakše ozlijeđena dvojica policajaca u vozilu. Nakon sudara 32-godišnjak je pokušao trčeći pobjeći no policajci iz udarenog policijskog vozila reagirali su i uz uporabu sredstava prinude uhitili bjegunca.

Obojici policajaca kao i bjeguncu u Nacionalnoj Memorijalnoj bolnici Vukovar utvrđene su lakše tjelesne ozljede.

Vezano za događaj policija najavljuje provođenje kriminalističkog istraživanja prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79