Black Friday groznica u Tuzli: Nekima su sniženja važnija od zdravlja

Black Friday groznica zavladala je i Tuzlom, a posebna sniženja cijena namamila su građane u lokalni tržni centar, ne mareći za pandemijom koronavirusa.

Iako pod rizikom od moguće zaraze koronavirusom, brojni građani Tuzle danas su pohrlili u Bingo City Centar gdje se u zatvorenom prostoru nalazi mnogo veći broj ljudi od onog dozvoljenog.

Naredbe Federalnog kriznog štaba Ministarstva zdravstva danas su po strani za brojne građane koji od jutarnjih sati stoje u redovima ispred prodavnica odjeće, obuće, nakita, elektronskih uređaja…

Gužve im ne predstavljaju problem, a shodno svom ponašanju pokazuju da su danas najvažnija sniženja cijena koja idu i do 50 posto.

Plato ispred ovog tržnog centra u Tuzli prepun je auomobila, a oni najuporniji uprkos ogromnim gužvama pokušavaju pronaći slobodno mjesto za svog četverotočkaša.

Ako se voditi iskustvima iz prethodnih godina, još veće gužve bi se mogle zabilježiti u kasnim poslijepodnevnim satima, nakon završetka radnog dijela dana.

Da li će nadležni sankcionisati učesnike današnjeg kršenja mjera za sada nije poznato.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79