Bloger pozvan na informativni razgovor u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića

On tvrdi da nije tajna da su kidnapovanje Davida Dragičevića počinili pripadnici Policijske stanice za intervencije Policijske uprave Banja Luka

ŠOKANTNO: 8 pripadnika MUP-A RS direktni počinioci likvidacije Davida Dragičevića?

Pripadnici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvali su na informativni razgovor Borislava Radovanovića da podijeli informacije u vezi sa slučajem stradanja 21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića.

Prema saznanjima Srne, o ovome su obaviještena okružna javna tužilaštva u Banjoj Luci i Prijedoru.

Radovanović je na svom blogu objavio tekst u kojem tvrdi da su pripadnici policijskog tima u istrazi stradanja Dragičevića identifikovali čak osam svojih kolega odgovornih za otmicu, brutalno mučenje i likvidaciju.

On tvrdi da nije tajna da su kidnapovanje Davida Dragičevića počinili pripadnici Policijske stanice za intervencije Policijske uprave Banja Luka.

Prema njegovim tvrdnjama, ključni odgovorni upravo je komandir jedinice Vladan Šikuljak, koji je, kako kaže, kasnije unaprijeđen na poziciju komandira Policijske stanice Banja Luka – Centar.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79