BMW-om usmrtio četvero ljudi: “Popio sam 12 piva… J*biga, dogodi se”

Svjedoci su ispričali su da je nesreća izgledala kao scena iz horor filmova.

Svjedoci nesreće koja se dogodila prije dva dana u Srbiji, u kojoj se N. M. sa 170 kilometara na sat i s 1,18 promila BMW-om zabio u Daciju i usmrtio četvero ljudi, progovorili su o detaljima za srpske medije.

“Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo vozio. J*biga, dogodi se. Kod kuće sam pio pivo, nisam ništa jeo i izašao sam s društvom. Nastavio sam piti, popio sam možda 12 piva. Moguće da me to stiglo”, navodno je kazao N. M. (27) kad je izašao iz auta netom nakon što je skrivio nesreću u kojoj je poginulo četvero mladih ljudi.

Podsjetimo, N. M. se sa 170 kilometara na sat s 1,18 promila BMW-om zabio u Daciju koja se uključivala na Ibarsku magistralu kod mjesta Županjac, 70 km od Beograda.

N.M. je, pišu mediji u Srbiji, poznat policiji po brzoj vožnji. S njim su u autu bile dvije djevojke, K.I. koja je sjedila iza i koja je poginula na mjestu i njena sestra koja je bila na suvozačevom mjestu i koja je preživjela. Nesreću je preživio i S.S. (17) koji je teško ozlijeđen, a u Daciji su poginula trojica mladića A.S. (22), Đ.B. (22) i Đ.S. (19), svi iz Valjeva..

“Jedan putnik iz Dacije završio je na krovu i jaukao je od bolova. Dvojica su bila prikliještena u olupini, vozač je neko vrijeme davao znakove života. Nismo ih smjeli micati dok ne dođu Hitna i vatrogasci. Mladića koji je bio na krovu pokušavao sam održati budnog. Nije znao reći kako se zove. Samo mi je rekao: ‘Nađi moje roditelje i reci da će sve biti dobro, molim te, nađi ih!’. Gledao me još neko vrijeme i onda je spustio glavu. Ne znam je li preživio – ispričao je svjedok nesreće prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79