Bokser Marko brani Uroša: Šta ako je pjevao “Ne volim te Alija”, i ja pjevam i tu, a i sve četničke pjesme

Nakon što je objavljen skandalozni snimak na kojem Uroš Živković, pjevač “Zvezda Granda” izvodi nacionalističku pjesmu “Ne volim te Alija, zato što si balija”, društvene mreže su se usijale. I dok većina razumnih ljudi kritizira potez mladog pjevača i ukazuje mu na grešku koju je napravio, ima i onih koji ga podržavaju.

Skandalozno: Uroš Živković, folker iz Srbije pjevao “Ne volim te Alija, zato što si balija”

Jedan od njih je Marko Nikolić, član bokserskog kluba “Crvena zvezda”.

– Ja ću javno da pružim podršku mom bratu. Napadaju ga zato što je otpjevao pjesmu “Ne volim te Alija”, jer mu je tražena i plaćena. Pa šta ako je pjevao, svaki narod pjeva svoje pjesme i treba da pjeva. I on i ja imamo zajedničke prijatelje muslimane koje poštujemo i volimo i sa kojima se družimo. I ja sam pjevao i uvijek ću da pjevam i tu pjesmu i sve srpske i četničke pjesme jer sam Srbin i volim svoj narod i Srbiju, a jedva čekam da naučim da sviram gusle, pa kad zaguslam čut će se do Amerike. I svaki Musliman i Hrvat i ostali treba da pjevaju svoje pjesme. I evo pjesma sa rođendana moje djece. Živjela Srbija – napisao je Nikolić, a potom objavio video svoje izvedbe nacionalističke i uvredljive “pjesme” prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79