Bolesnik napisao prijeteće poruke na vrata katoličke porodice iz Sarajeva

Na vratima stana katoličke porodice u Sarajevu danas je osvanulo nekoliko prijetećih i uvredljivih poruka jer su na vratima okačili ukrase pred nadolazeće praznike, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a KS.

Na vratima je istaknut božićni vijenac, a ispod je crnim markerom dopisano: “Hoćete li da vas kalašnjikovim išaram, imam ga?”. U blizini je napisano i: “Tu sam katolici, da vas prekrstim” i “Hoće li neko sa mnom ta-ta?” uz ilustracije puške i potpis Emir.

Portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić rekao je kako je poruke napisao duševni bolesnik, kao i da će ova osoba uskoro biti smještena u adekvatnu zdravstvenu ustanovu.

Iz policije nisu mogli dati više informacija o slučaju, a još uvijek nije zabilježena nikakva reakcija nadležnih. Više informacija o ovom događaju bit će dostupno uskoro.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79