BOLJI SEKS NA STRANICI MINISTARSTVA!

Veliki broj servera svakodnevno je predmet zlonamjernih napada i zbog toga smo povećali sigurnost.

Devet savjeta za bolji orgazam! Grublji seks – bolja veza! Free sex online! Erotska masaža! Ovo su poruke koje se nalaze na portalu Ministarstva prosvjete i kulture RS, Skupštine Grada Banje Luke i portala Republikasrpska.net.

Na portalu za kulturu Ministarstva prosvjete i kulture RS nalazi se link koji vodi do sadržaja za odrasle. U Ministarstvu kažu da su uočili tu grešku i da su je odmah ispravili.

– Neprimjeren sadržaj na portalu je primijećen i odmah je ukinut. U pitanju je neaktivan link neprimjerenog naslova koji je postavljen neovlaštenim pristupom na server. Veliki broj servera svakodnevno je predmet zlonamjernih napada i zbog toga smo povećali sigurnost – istakla je Aleksandra Marić iz Ministarstva.

Neprimjeren sadržaj nalazi se i na stranici Skupštine Grada Banje Luke. U Gradskoj upravi ističu da stranica Skupštine Grada nije u njihovoj nadležnosti i da je očigledno da je istekla domena, nakon čega je stranica automatski preusmjerena na daleko zanimljiviji sadržaj.

Seksi sadržaj, u vidu malih oglasa, nalazi se i na portalu Republikasrpska.net, ali je brzo uklonjen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79