Bolne riječi Merime Njegomir 10 dana prije smrti

Pjevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini, a prije deset dana pjevačica je pričala o svom stanju, rekavši da vjeruje ljekarima.

U 68. godini preminula Merima Njegomir

Zdravstveno se osjećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i ljekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću. Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno – rekla je Merima 10. novembra i dodala da su joj djeca najveći saveznici u borbi:

– Uz veliku pomoć i podršku moje djece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem… Oboljela sam kao i milioni ljudi što oboljevaju u svijetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost.

– Ja koja sam uvijek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro djece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobijediti sve ovo. Samo mi ostaje borba – zaključila je Merima tada za Pink.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79