Borenović: RS osloboditi od nenarodnog režima

U Banjoj Luci završen je sastanak delegacija SDS-a i PDP-a predvođenih predsjednicima stranaka Mirkom Šarovićem i Branislavom Borenovićem.

Borenović je istakao da je riječ o jednom u nizu sastanaka koji će se održati u narednom periodu.

– Meni je važno da zajedno sa Šarovićem i ključnim ljudima u Republici Srpskoj sarađujemo kako bismo RS oslobodili od nenarodnog režima, kako bi bila slobodna i jednaka za sve i to je izuzetno važno u narodnom periodu. U svom ovom sivilu želimo pokazati samo da smo spremni raditi i pokazati da su liderstvo i ljudi koji vode SDS i PDP spremni da se izbore sa svim izazovima – rekao je Borenović.

Šarović je dodao da bi za SDS i cijelu opoziciju bilo korisno da Milan Radović bude dio opozicije i da bi bio zadovoljan ako prijeđe.

– Još ne mogu o tome govoriti jer se radi o osobi s kojom dijelimo mnogo toga zajedničkog, a koja želi samo najbolje za Republiku Srpsku – rekao je Šarović.

– Ono što je najvažnije jeste da opozicija ima samo jednog kandidata, ne dva ili tri, nego samo jednog, i to je poruka za SDS, PDP, ali i sve one koje žele da sruše trenutnu vlast u Republici Srpskoj. Podržat ćemo onog kandidata koji možda ima najviše šansi da pobijedi. Politike SNSD-a i SDS-a gotovo da nemaju ništa zajedničko i, ukoliko bi SNSD rekao da je pogriješio u Bijeljini i da je spreman da prihvati politiku SDS-a, onda bismo možda mogli razgovarati – rekao je Šarović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79