Bosanac ‘letio’ autoputem: Kažnjen zbog vožnje od 213 kilometara na sat

Policijski službenici u Hrvatskoj su u subotu na autoputu A3 Bregana – Zagreb – Lipovac u saobraćajnom prekršaju uočili dva automobila, jedan “audi A5” njemačkih registracija kojim je upravljao 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a drugi “mercedes” kosovskih registracija kojim je upravljao 49-godišnji kosovski državljanin.

Oba su u smjeru Zagreba vozila brzinom većom od 213 kilometara na sat, piše Index.

Sljedećeg dana, u nedjelju na autoputu A3 zaustavljen je “mercedes” njemačkih registracija kojim je upravljao 47-godišnji crnogorski državljanin u smjeru Zagreba brzinom od 240 kilometara na sat.

– Svima su zbog prekoračenja najveće dopuštene brzine na autocesti izdani obavezni prekršajni nalozi i izrečene novčane kazne od po 3000 kuna (oko 900 KM) te zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole B kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana – saopćila je PU sisačka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79