Bosanac ukrao novac namijenjen Sofiji i Draganu koje su ostale bez roditelja u saobraćajnoj nesreći

Eldin Horić (35) iz Teslića uhapšen je zbog sumnje da je počinio više krađa, a između ostalog ukrao je i novac koji je skupljan za porodicu Livnjak čiji su članovi poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći, saznaje Srpskainfo.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez je rekla, navodeći inicijale, da je Horić osumnjičen da je sredinom septembra 2020. godine, provalio u fotografsku radnju, ugostiteljski i trgovinski objekat, odakle je ukrao novac.

Postoji i osnov sumnje da je u ovom periodu obio i prostorije prosvjetno i kulturno društvo u Tesliću, odakle je urkao novac od dobrovoljnih priloga koji je bio namijenjen jednoj porodici, čiji su članovi nastradali u saobraćajnoj nesreći na području opštine Teslić sredinom avgusta tekuće godine – pojasnila je Kerkezova.

On je u noći između 18. i 19. septembra, od strane policijskih službenika Policijske stanice Teslić zatečeno na licu mjesta tokom krađe žmigavca sa automobila.

U teškoj saobraćajnoj nesreći sredinom avgusta ove godine poginule su Svjetlana Livnjak i njena kćerka Dragana, a nakon par dana preminuo je i Svjetlanin suprug Zoran. Nakon toga pokrenuta je akcija kako bi se skupio novac da se pomogne ovoj porodici, a Horić se sumnjiči da ga je ukrao.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79