Bosanac vozio bicikl u teškom pijanom stanju, pao i povrijedio se

Šipovljanin B.E. povrijeđen je juče kada je upravljajući biciklom sa 2,70 g/kg alkohola u organizmu izgubio kontrolu i pao na kolovoz zbog čega je upućen u Opštu bolnicu Jajce.

Nezgoda se desila oko 17 časova u ulici Prve šipovačke brigade u Šipovu.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio B.E. koji se obratio u Dom zdravlja Šipovo gdje mu je ukazana medicinska pomoć, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Opštu bolnicu Jajce. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Šipovo, a alkotestiranjem kod B.E. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,70 g/kg”, naveli su iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Isti dan lakše je povrijeđen i pješak D.P. iz Mrkonjić Grada, kada ga je u Jezeru udario opel za čijim volanom je bio Šipovljanin A.R.

Nezgoda se dogodila oko 15 časova na regionalnom putu Jezero-Šipovo u mjestu Perućica.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede je zadobio pješak D.P. kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku”, naveli su iz ove Uprave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79