Bosancu koji je živio u prikolici šef sagradio kuću: “Najsretniji dan u životu”

Post [M,D] First paragraph - 300x250

Drago Vuković iz Turbeta kod Travnika za svog je pastira Dževada Đulana izgradio kuću tako da više ne mora spavati u prikolici.

“Ovo je moj najsretniji dan u životu. Dobio sam na korištenje pravu bosansku vilu opremljenu sa svim potrebnim uređajima.Mogu se kao čovjek okupati nakon što namirim stoku u štali. Prezadovoljan sam i zahvalan svome direktoru Draganu koji me osigurao kao svoga radnika”, ispričao je Dževad.

Post [M,D] Text - ADX / Video

Njegov šef Drago objasnio je da je Dževadu želio osigurati bolje životne uvjete jer je jako zadovoljan time kako obavlja svoja zaduženja.

“Kada sam vidio da Dževad odlično obavlja posao, odlučio sam da za njega izgradim suvremenu kuću sa svim uređajima.On brine o 350 ovaca vrlo dobro i zašto ne bi imao uvjete dostojne čovjeka. Farma je među najsuvremenijim u regiji, tako da danas ovčar i nije teško biti, iako mnogi bježe od ovoga zanimanja”, ispričao je Drago za Flash.

Post [M,D] Text - ADX / Video
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments