Bosanska stareta u središtu istraživanja elitne prostitucije

Srbijanke Anabela Šćekić Tigrica (39), reality zvijezda, a njezin suradnik Tijana Štrulović (23), koji je pao zajedno s Radovanom LUKAJIĆ (41) nakon što su pokušali 34-year-old iz beogradskog iznude 20.000 eura kako ne bi objaviti kompromitirajuće snimke s mobiteli, koji bi uništili njegov privatni i poslovni život, bili su dio mreže elitnih prostitutki. Prema riječima vodećih srbijanskih medija, ponižen je Šabac makro Mihajlo Maksimović (38),

Naredio je pritvor

U javnom interesu Maksimović, kojeg su lokalni mediji nazvali prvim srbijanskim proizvođačem, došao je 2014. godine. U to je vrijeme uhićeno pet djevojaka pod vodom, a zanimljivo je bilo i Banjaluka Bojan Vujinović. Također je dovedena u kontakt s popularnom pjevačicom Aleksandrom Vuksanovićem, poznatim pod imenom Aca Lukas.

Uznemireni čovjek nije želio prihvatiti svoje uvjete, već ih je prijavio policiji, koji je pomisao na plan. Složili su se predati novac Lukajiću u kafiću, a policija je stavila lisice na svoje ruke, a uskoro su uhapsili surađivače. Šćekića i Štrulovića saslušani su u Visokom tužilaštvu, nakon čega im je sudac za prethodni postupak odredio pritvor jednomjesečnu, kako se ne bi ometao svjedoka.

Suradnja Tigrice i Tijana potječe iz 2014. godine, kada su uhićeni Maksimovićevim uhićenjem. Grupa je imala oko dvadeset djevojaka različitih profila – od poznatih zvijezda do anonimnih učenika. Klijenti su bili poznati bankovni ravnatelji, sportaši, cijenjeni menadžeri, skladatelji i, navodno, političari.

Među klijentima bilo je stranaca koji rade u Beogradu ili dolaze komercijalno. Neki od njih angažirali su djevojke u inozemstvo pa su putovali u zemlje Europske unije, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Emirate. Klijenti su odabrani samo po preporuci i nakon provjere.

   (Vujinović: Hapšena 2014. godine)
Vujinović: Hapšena 2014. godine

Poslovne knjige

Maksimović je ozbiljno i pedantno vodio poslovne knjige u kojima je zabilježio prihode i troškove poslovnog pothvata, pod nazivom “moja tvrtka”. Pravilno voditi evidenciju svake angažirane djevojke, dnevno zbog broja klijenata. Zabilježen je svaki dan u mjesecu, kada je imala slobodan dan, kada nije mogla raditi zbog mjesečnog ciklusa, a ti su podaci otkriveni na njegovim računalima.

Uzeo je trećinu svoje zarade

Od zarade prostitutki, Mihajlo Maksimović je najčešće imao trećinu, često 50 posto. Djevojke su pružale usluge luksuznim hotelima i apartmanima u Beogradu, koje je Maksimović iznajmio i uredio, uz cijenu hrane i pića, iznajmljivanja vozača i ponekad i taksista.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79