Bošnjaci poginuli u stravičnoj nesreći u kojoj je stradala ruska milionerka! Policija je jurila ka mjestu nesreće, kad je POKOSILA bračni par iz Sandžaka!

Muškarac i žena iz Sandžaka poginuli su u spletu nesretnih okolnosti, koji je pokrenut padom aviona kod Frankfurta, kada je stradala ruska milionerka.

Do nesreće je došlo kada se putničko vozilo sudarilo sa policijskim, koje je velikom brzinom išlo ka mjestu na kojem je pao avion.

Portal Sandžak live piše da su se u tom vozilu nalazili muškarac iz Prijepolja i njegova vjerenica iz Brodareva kod Prijepolja.

Inače, u avionskoj nesreći na zapadu Njemačke stradala je jedna od najbogatijih žena u Rusiji Natalija Fileva.

Osim nje, poginuo je i putnik aviona, kao i pilot. Prema pisanju Deutsche Wellea, vjeruje se da su sve troje ruski državljani.

Ruska kompanija “S7 Airlines” identifikovala je jednu od žrtava kao Nataliju Filevu, koja je bila i suvlasnica te kompanije.

Fileva (55) je na Forbsovoj listi za 2018. četvrta najbogatija žena u Rusiji, a njeno bogatsvo procjenjuje se na 660 miliona dolara (534 miliona eura).

Kako prenose ruski mediji vjeruje se da su u avionskoj nesreći poginuli i pilot i otac Fileve, dok se u saopštenju policije navodi da će putnici najvjerovatnije biti identifikovani tek sljedeće nedjelje. Uzrok nesreće još nije poznat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79