Bošnjak vozio 261 na sat kroz Srbiju i sve objavio na Instagramu

Novopazarac Muamer Puzović već mjesecima na svom Instagram profilu objavljuje snimke iz skupih automobila kojima kroz Srbiju vozi brzinom i po 261 kilometara na sat i time ugrožava i sebe i druge ljude.

Ovog bahatog vozača do sad policija nije uhvatila, a da situacija bude još šokantnija on čak ni ne posjeduje vozačku dozvolu.

Na nalogu Muamera Puzovića na toj društvenoj mreži objavljeno je na desetine snimaka na kojima vozač, čije se lice ne vidi, snima svoje sulude vožnje tokom kojih ogromnim brzinama pretiče druga vozila, nekada koristeći i zaustavnu traku.

Međutim, još uvijek nije sa sigurnošću utvrđeno da li se za volanom skupocjenih automobila kojima se divlja ulicama zaista nalazi Puzović, ali prema informacijama iz policije, ovaj mladić iz Novog Pazara nikada nije položio vozački ispit, niti posjeduje automobil, piše Blic.

Međutim, njegovo ime se pojavljuje među počiniocima saobraćajnih prekršaja!

“Uvidom u kaznenu evidenciju, može se vidjeti da je on 2017. godine napravio prekršaj kada su ga saobraćajni policajci u Novom Pazaru zaustavili dok je vozio četvorotočkaš koji nije u njegovom vlasništvu. Tada je otkriveno da nema dozvolu i napisana mu je kazna”, navodi izvor Blica.

Iako se među snimcima objavljenim na Puzovićevom Instagram nalogu nalazi i mnogo na kojima se vidi kako on, znatno sporije, vozi automobil ulicama Novog Pazara, sagovornik Blica ne vjeruje da je Muamer Puzović bio za volanom luksuznih vozila koja jure više od 200 kilometara na sat.

“Muamer Puzović je u Novom Pazaru poznat kao ‘Mamćo Kristijan’, znamo njegovu situaciju, kao i sa kime se druži i zbog toga pretpostavljamo da su u pitanju snimci koje su napravili njegovi prijatelji ili poznanici, a koje je on, iz nekog razloga, okačio na toj društvenoj mreži. Vjerovatno da bi se ‘pravio važan’ ili izgradio neki imidž opasnog momka”, dodaje naš izvor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments