Božo Vrećo prodao svoju ružičastu haljinu za 1.000 KM

Bosanskohercegovački interpretator sevdaha Božo Vrećo, kako je i najavio prije nekoliko dana, danas je prodao svoju ružičastu haljinu u kojoj je i prošetao crvenim tepihom tokom prve noći 25. Sarajevo Film Festivala.

Vrećo je na svom Instagramu objavio da je haljina prodata za 1.000 KM i naglasio da će novac biti uručen Centru za slijepu djecu.

– Haljina je prodata u Holandiju i 1.000 KM će biti uručeno Centru za slijepu djecu. Kakva radost ljudi moji dragi. Motiv mješovitog kola sa stećka istetovirao sam da me uvijek sjeća na taj trenutak, a isti takav motiv je bio na mojoj pink haljini sa SFF-a koja uskoro putuje svom vlasniku, a samo to je bila svrha svega, humanost – napisao je pored fotografije.

Dodao je da nas humane geste čine ljudima, te da trebamo pomagati uvijek ukoliko možemo.

– Znajte broji se samo ono što date, ne ono što dobijete zauzvrat. Hvala za ljubav, hvala za sve lijepe riječi i jako sam sretan jer sam i ovaj put uspio u svojoj nakani da dobro uvijek bude iznad svakog zla koje je oko nas i znajte, uvijek je jača moja Svjetlost od svih tama – napisao je Vrećo, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79