Bračni par i djecu zaključali u kupaonicu pa pobjegli s novcem

Pljačkaši su u njihovu domu proveli oko pola sata. Zaprijetivši vatrenim oružjem tražili su da im otkriju gdje drže novac i dragocjenosti. Odnijeli su između pet i deset tisuća kuna

– Žao mi je, ne mogu vam ništa reći, kratko nam je u prolazu kazao muškarac u čiju su kuću na području Samobora u četvrtak navečer između 21.30 sati i 22 sata upali maskirani razbojnici. Zatekli smo ga dok je u radnom odijelu sa suprugom parkirao u svom dvorištu.

Polako i šepajući otišao je prema ulaznim vratima svoga doma. Kako doznajemo, ozlijedio se razvalivši vrata kupaonice u koju su razbojnici zaključali supružnike i njihovu djecu kako bi mogli nesmetano pobjeći s plijenom.

Pljačkaši su u njihovu domu proveli oko pola sata. Zaprijetivši vatrenim oružjem tražili su da im otkriju gdje drže novac i dragocjenosti. Odnijeli su između pet i deset tisuća kuna. 

Susjedi bračnog para kazali su nam da su oko 22 sata čuli automobile, a potom ispred njihove kuće primijetili policiju.

– Nismo znali što se zbiva, tek smo drugi dan čuli da su opljačkani – ispričala je šokirana susjeda. Dodala je da supružnike slabo poznaju jer su tek prije nekoliko mjeseci kupili kuću, renovirali je i doselili u njihovo susjedstvo.

Kaže da imaju dvoje djece, kćer koja je tek upisala srednju školu, te sina koji još ide u osnovnu školu.

Budući da su oštećena i djeca u zagrebačkoj policiji nisu željeli otkrivati nikakve detalje događaja. Tek su rekli da intenzivno traže počinitelje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79