Brajlović sa Mauricijusa poručuje: “Vodom došlo, vodom otišlo. Sve je od Allaha, on je na našoj strani!”

Kiša koja već nekoliko dana konstantno pada uzrokovala je velike probleme u svim dijelovima BiH.

Naša ekipa jučer je boravila na Ilidži i uvjerili smo se da je Željeznica nabujala, te da se posebno na udaru ponovo našao ugostiteljski objekat, Restoran Brajlović.

Komentar o novonastaloj situaciji zatražili smo od vlasnika restorana Seje Brajlović, koji se trenutno nalazi na godišnjem odmoru na dalekom Mauricijusu. Otkrio nam je da li osjeća bar malu zabrinutost za svoj objekat, jer kako se moglo vidjeti na snimcima, voda samo što nije ušla u njegov objekat, a kiša i dalje pada.

“Evo mene na Mauricijusu. Obavješten sam od svojih uposlenika o situaciji u Sarajevu i samo mogu reći da ne brinem, jer je sve pod kontrolom. Ne očekujem probleme kakve smo sa poplavama imali u prošlosti. Sve je od Allaha, on je na našoj strani, nadam se će biti sve u redu”, govori na Sejo.

(VIDEO) Nekadašnji kriminalac o uspješnom biznismenu: “Ti Brajloviću meni nisi zanimljiv. Ja sam Sarajlija i ti mene iritiraš”

U šaljivom tonu nam je opisao kako mu je bilo na godišnjem odmoru.

“Fantastično nam je bilo, Mauricijus je predivan, sutra se vraćamo kući. Spremamo se fizički na klimu i zimu koja nas čeka u Sarajevu, jer ovo je druga priča”, zaključio je Sejo Brajlović u kratkom telefonskom razgovoru za Source.

Podsjetimo, njegov restoran je od poplava nastradao krajem 2021. godine, a i tada smo Brajlovića zatekli na godišnjem odmoru, ovaj put u Nizozemskoj. I pored štete koju su mu nanijele poplave, Sejo je imao vremena za kratak komentar.

“Legendo nisam u Sarajevu, evo me u Holandiji, ni ja nemam prave informacija šta se dešava, rekao je za Source i dodao: “Vodom došlo, vodom otišlo, šta je tu je, valjda se neće previše zakomplikovati, hvala vam što ste se javili”, kazao je Sejo za Source

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79