Brat maloljetnu sestru zatekao bez znakova života, pretpostavlja se da joj je fen pao u vodu

Maloljetna M. S. (16) iz Mošorina kod Titela, pronađena je bez znakova života u svojoj kući u noći između srijede i četvrtka.

Nesretnu djevojku su odmah dovezli u Dom zdravlja, ali pokušaji ljekara da je reanimiraju, nažalost nisu uspjeli, pa su mogli samo da konstatuju smrt.

Djevojka je, kako se sumnja, najvjerovatnije stradala od strujnog udara.

Tragedija koja je porodicu zavila u crno, dogodila se pola sata poslije ponoći, a kako se u četvrtak moglo čuti u ovom mjestu, šesnaestogodišnjakinju je u kupatilu pronašao stariji brat, po povratku kući.

– Ušao je u kupatilo i zatekao je sestru bez znakova života – ispričao je jedan komšija, vidno potresen nemilim događajem.

– Šta se tačno dogodilo, ne znam, ali koliko sam čuo, navodno je fenom ili peglom za kosu sušila kosu i pretpostavlja se da joj je aparat pao u vodu. Strašna je ovo i velika tragedija, sve nas je jako potreslo kada smo čuli.
Bila je najmlađe od četvoro djece

U kući tragično nastradale maloljetnice, svi nijemi od tuge i bola za prerano prekinutim životom. Rodbina, poznanici, prijatelji i komšije, dolaze da njenim najmilijima izjave saučešće i pokušaju da pruže podršku u, za njih, najtežim danima u životu.

Šesnaestogodišnjakinja je, kako se saznaje, pohađala drugi razred Saobraćajne škole “Pinki” u Novom Sadu. Mještani kažu da je bila dobro i lijepo vaspitano dijete, iz ugledne porodice. Bila je najmlađe od četvoro djece u porodici, piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79