Brat mi se udavio pred očima: Jezivi detalji nesreće na jezeru, ušao je u vodu i samo nestao

Goran Ostojić (19) iz Podlokanja kod Novog Kneževca utopio se naočigled braće i druga, u subotu po podne na divljem kupalištu jezera iz kog se crpi pijesak kod mjesta Čoka u Srbiji.

U dvorištu porodične kuće Ostojića jučer su vladali muk i nevjerica, a neutješna majka Daliborka i brat nastradalog Gorana jecali su sve vrijeme.

U subotu sam sa Goranom, još jednim bratom i drugom otišao na kupanje. Nas četvorica kolima smo oko 15 sati došli do jezera. Najprije sam ja ušao u vodu, a potom i naš drug Božo. Govorili smo Goranu da ne ulazi u jezero, jer ne zna da pliva, i da na dnu ima rupa. Ipak je ušao u vodu do stomaka. Odjednom se okliznuo i potonuo. Samo su se iznad površine vidjele ruke kojima je mlatio. Nekako je naš stariji brat Dalibor uspio da ga dohvati, ali je Goran i njega počeo da vuče. Dalibora je uhvatio drug Božo – prepričava Bojan Ostojić kako mu se brat udavio pred očima.

Kako kaže, dvojica mladića nisu uspjela da zadrže Gorana.

Sve se brzo desilo. Goran je samo odjednom nestao – s teškom mukom ispričao je Bojan.
Milan Ostojić, ujak nastradalog, kaže da ga je telefonom pozvao sestrić Dalibor i da mu je rekao šta se desilo, piše Kurir.

Sa još četvoricom ljudi sjeo sam u auto i zaputio se do jezera. Put od našeg sela do Crne Bare je veoma loš. Kad smo stigli, Darko Jovetić iz Podlokanja odmah je ušao u vodu i zaronio. Na dubini od oko dva metra pronašao je Goranovo tijelo. Napravili smo lanac i izvukli ga. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt – ispričao je Milan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79