Brat ubijenog Almira Škrijelja: Sead Tahirović je monstrum i još ima obraza da kaže da je povrijeđen

Sead Tahirović optužen za ubistvo Almira Škrijelja 20. februara 2020. godine u prostorijama studentskog doma u Nedžarićima, danas je zatražio izuzeće Vijeća Kantonalnog suda u Sarajevu. Zbog zahtjeva za izuzeće, pretres je odgođen na određeno vrijeme.

Počelo suđenje za ubistvo Almira Škrijelja: Tahirović ga ubadao nožem i kada je pao na tlo

Osam udaraca nožem

Tahiroviću se inače stavlja na teret da je s osam udaraca nožem usmrtio Almira Škrijelja. Napao ga je prvo u kancelatiji dok je sjedio, zadavši mu udarac nožem u leđa, a potom je, u holu ponovom napao i izbo ga nožem.

Zahtjev za izuzeće koji je Tahirović zatražio jer sumnja u njihovu pristrasnost, izavalo je ogorčenje kod supruge ubijenog, te članova porodive i prijatelja koji redovno prate suđenje.

Porodica dolazi na suđenja

– Ovim on samo sipa so na ranu njegovoj supruzi i čitavoj porodici koja pod tabletama dolazi na suđenje. Već je nekoliko puta suđenje odgođeno u decembru, a i ovo smo shvatili kao odugovlačenje. Ne možemo da vjerujemo da mu sistem dozvoljava stalna odgađanja. Taj monstrum ima još obraza da kaže da je povrijeđen, a mog brata koji je od prvog udarca nožem već bio mrtav, nastavio da ubada nožem- kazao nam je Bajram Škrijelj, brat ubijenog.
Na snimku pogledajte izjavu Bajrama Škrijelja u kojoj otkriva razloge koje je Tahirović naveo u zahtjevu za izuzeće vijeća te šta on misli o svemu tome prenosi Avaz.

Iza krvave drame: Zašto je Sead Tahirović svirepo ubio Almira Škrijelja u Studentskom domu Nedžarići?!


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79