Brat zaklanog oca otkriva detalje zločina: “Zarezala je malog, a onda je krenula na drugu djecu”

Djeca su se nekontrolirano tresla!

Slivara je izbola kuhinjskim nožem nanijevši mu smrtonosne ozljede. Prilikom napada i sama je ozlijedila ruku kojom je držala nož pa je zbog toga, nakon što je policija upala u obiteljsku kuću u kojoj se dogodio strašan zločin, prebačena u Opću bolnicu u Koprivnici. Slivar se, prema svemu sudeći, branio od nasrtaja svoje nevjenčane supruge.

Kad je policija oko 17:40 došla na lice mjesta, Slivarova nevjenčana supruga odbila ih je pustiti u kuću pa su morali ući na silu. Prizor koji su zatekli ih je šokirao – Slivar je nepomično ležao u lokvi krvi, a njegova djeca bila su u tolikom šoku da su se nekontrolirano tresla.

Slivarova djeca sinoć su, uz suglasnost Centra za socijalnu skrb, zbrinuta u kući njegova brata u Goli, inače poznatog koprivničkog mesara. Djeca su pod stalnim nadzorom socijalnih službi i pružena im je stručna pomoć.

Bila je na psihijatriji

Razgovarali smo s Davorom Slivarom, bratom ubijenog Dejana.

“Da, djeca će ostati kod mene. Odlučeno je. Sinoć su kod mene došli svi četvero, troje Dejanove djece i Slađanino jedno. Dejanova djeca ostaju kod mene, a Slađanino je već kod drugih udomitelja”, rekao nam je Dejanov brat.

Otkrio nam je kako je Slađana boravila neko vrijeme na psihijatrijskom odjelu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79