“Brata mi je udario pripiti Arap, a ambasada nam ne želi pomoći jer je još uvijek živ”!

Na redakciju portala Crna-Hronika poslali ste informaciju o tragediji koja se desila bh. građanima u Francuskoj.

“Nalazim se u Marseju ovdje mi je brat nastradao udario ga neki pripiti Arap. Kad sam krenuo nazvao sam našu ambasadu u Francuskoj tražio sam bilo kakvu pomoć ne novac već advokata ili prevodioca. Jedan gospodin mi je veoma kulturno rekao da im se obratim samo ako je ono najgore pošto mi je brat u komi. Poručujem tom gospodinu da ako bude ono najgore da će mu zemaljska kugla biti mala da se sakrije a zašto služi ambasada još se nisi udostojili ni da nazovu bolnicu Timone a kamoli da ga posjete! Zamislite koliko naših ljudi nastrada širom svijeta pa da li ko brine o njima SRAMOTO od države SRAMOTO od BiH ambasade u Francuskoj” ispričao je brat povrijeđenog za portal Crna-Hronika.

Kako saznajemo, Emir Zlotrg je nastradao na drugi dan Kurban Bajrama u Francuskoj. Kako kažu njegovi rođaci, autom ga je udario “Arap” koji je bio u pripitom i nadrogiranom stanju. Naime, uposlenik bosanske ambasade u Francuskoj, nakon zatražene pomoći od strane njegovog brata im je rekao da im se obrate samo u slučaju prestanka života.

Nastradali Emir se trenutno nalazi u bolnici u Francuskoj i u teškom je zdravstvenom stanju-komi. Za liječenje Emira potrebna su velika finansijska sredstva. Akciju prikupljanja sredstava pokreću mještani Donje Večeriske.

Oni pozivaju  sve one koji su u mogućnosti da se odazovu akciji prikupljanja sredstava za liječenje.
Broj racuna za uplate u BiH je: 40225199000,
Na ime Nermina Zlotrg.
Matični broj: 1708972198613
Broj deviznog računa za uplate iz inozemstva je: 40225199100,
Sa naznakom za stradalog Emira Zlotrg.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79