Bratunac: Dvije osobe uhapšene zbog krijumčarenja desetorice Egipćana

Policijska stanica Bratunac podnijela je Tužilaštvu BiH izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenje ljudi protiv osumnjičenih Z. S. iz Milića i državljanina Srbije J. T.

– Bratunačka policija, prilikom preduzimanja operativno-taktičkih mjera i radnji, 15. juna u 21.50 časova, u mjestu Repovac, opština Bratunac, uočila je kombi marke Reno i prilikom pokušaja kontrole vozač je napustio vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu – saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

U saopćenju se ističe da je policija u vozilu zatekla deset osoba za koje postoji sumnja da su ilegalno prešle granicu i da je riječ o državljanima Egipta.

Preduzimajući dalje aktivnosti s ciljem rasvjetljavanja ovog krivičnog djela, policijski službenici identifikovali su lica Z. S. i J. T., osumnjičena da su počinila krivično djelo krijumčarenje ljudi, zbog čega je podnesen izvještaj tužilaštvu prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79