Bravo za navijače Želje: Uručili novac za sugrađanku koja se porodila ispred stadiona Grbavica

Navijači Željezničara nedavno su pokrenuli humanitarnu akciju u kojoj su prikupljali finansijska sredstva za sugrađanku koja se porodila ispred stadiona Grbavica.

Akcija je završena, a iz Udruženje navijača FK Željezničar, Manijaci 1987, obavijestili su javnost da su prikupljena sredstva u iznosu od 2.160 KM.

– U prethodnoj humanitarnoj akciji skupljena je novčana pomoć u iznosu 2.160 KM. Novac je uručen porodici, a mi se kao grupa još jednom zahvaljujemo svim navijačima Fudbalskog kluba Željezničar na nesebičnom doprinosu – saopćeno je iz udruženja navijača Željezničara.

Amra Kulović porodila se 26. novembra u vozilu Hitne pomoći ispred stadiona Grbavica, a Manijaci su akciju počeli 1. decembra.

– U ovoj lijepoj priči postoji i onaj tamni dio. Naime, porodica Kulović živi u nehumanim uvjetima bez struje u stanu i bez adekvatnog smještaja – objavili su tada iz navijačke grupe.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79