Bravo za zeničke Robijaše: Nakon gostovanja u Žepču pokupili smeće iza sebe (FOTO)

Zenički Čelik doživio je najveću katastrofu u svojom višedecenijskoj historiji, trenutno igraju 4. rang takmičenja i mnogi su već na prvu željeli ugasiti klub i pokrenuti novi, piše Crna Hronika.

Ipak, vjerni Robijaši nikada ne napuštaju svog ,,Starca”, te dokazuju da klub koji ima tradiciju dugu 75 godina, ima i navijače koji će ga bodriti i kad je kantonalna liga.

Zeničani su se oslonili na domaće snage, dječake koje žele afirmisati u fudbalere i to im za sada ide jako dobro. Uz pomoć par starijih i iskusnijih igrača sigurno će na fudbalskim terenima pojaviti se i nekoliko imena iz trenutnog rostera Čelika.

Fudbalski savez priprema se za povratak navijača na tribine, a Robijaši su dokazali da jedva čekaju takav ishod. Jučer ih je više od 100 bodrilo Čelik u Žepču, iza ograde od stadiona.

Nakon utakmice su pokupili smeće iza sebe i pospremili eventualni nered koji su napravili. U nastavku pogledajte fotografije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79