Brnabić o izjavi Abazovića: Prvo sam pomislila da je šala, a onda mi je došlo da plačem

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala na izjavu potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića u Sarajevu, piše Antena M.

-Prvo sam pomislila da je šala, da je Abazović otišao u Sarajevo da se zabavlja. Iskreno, nasmijala sam se. Ali, poslije trećeg čitanja njegove izjave shvatila sam da on to zaista misli i došlo mi je da plačem. Iako je sve to što je izgovorio realno tužno, ipak je zdravije da se nasmijem – kazala je Brnabić na pitanje kako tumači stav potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića, koji je u Sarajevu poručio da “nije zadovoljan izjavama Beograda u posljednje vrijeme”.

Premijerka, koja se javila sa porodičnog imanja kod Požege, dodala je i da prosto ne može da vjeruje da, poslije svega što je vlast u Podgorici učinila u posljednje vrijeme, sada traže i da “vodimo računa i o tonalitetu naših izjava o Crnoj Gori”.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je da nije zadovoljan izjavama zvaničnog Beograda u posljednje vrijeme i ocijenio da one ne doprinose umanjenju tenzija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79