Brutalan napad obezbjeđenja u Zagrebu: Više mladića pretučeno ispred kluba

U noći između subote i nedelje, nekoliko mladića bilo je žrtva brutalnog napada od strane obezbjeđenja ispred popularnog kluba H20 u Zagrebu. Majka trojice od petorice pretučenih mladića je medijima poslala dokaz koji kako bi pokazala brutalnost kojom pripadnici obezbjeđenja brutalno tuku goste.

Incident se dogodio kada su mladići napuštali klub nakon što je jedan od njih slavio 29. rođendan. Grupa prijatelja, uključujući trojicu braće blizanaca od 18 godina, izgleda da je naišla na probleme kada su pokušali napustiti klub.

Vesna Brajčić, majka trojice od napadnutih mladića, izjavila je za medije da je njen stariji sin Tin bio u klubu i da je popio malo više alkohola, što je dovelo do sukoba s obezbjeđenjem. Prema njenim rečima, sukob je eskalirao nakon što su redari odgurnuli njenog sina, a on im je uzvratio psovkama. Nakon toga su počeli fizički napadi.

Kako majka navodi, stariji sin je na kraju uspio izaći iz kluba i zatekao mlađeg brata kako leži u lokvi krvi. Takođe je primijetila da ih obezbjeđenje nije pustilo da pomognu mladiću koji je bio povrijeđen. Napadi su se nastavili na Tinu i drugom blizancu Arijanu, kao i na dvojicu njihovih prijatelja.

Majka je apelovala na javnost kako bi istražioci i nadležne institucije što brže reagovali na ovaj uznemirujući incident. Klub i kompanija za obezbjeđenje zasad nisu izdali zvanično saopštenje u vezi s ovim incidentom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79