Brutalan napad u Splitu snimile kamere: Ženu udario bocom pa je tukao na stepenicama

Iz policije su potvrdili da je žena (52) jutros napadnuta u Ulici Put Firula te je lakše ozlijeđena. Napadač koji joj je prišao, udario ju je bocom po glavi i potom nastavio mlatiti na podu. Sve je snimila nadzorna kamera.

Nevenka Margeta (52) dolazila je jutros otvoriti kafić na splitskim Firulama kad ju je brutalno napao mlađi muškarac koji ju je prvo udario bocom po glavi, a potom i nastavio mlatiti na stepenicama, prenose 24sata.

Sve je snimila i nadzorna kamera, a cijeli napad vjerojatno bi imao teže posljedice da se turistkinje nisu umiješale dok su išle na plažu, piše Zadarski.hr.

Napadač je odšetao, a ženi su na Hitnoj pomoći evidentirali više udaraca, hematoma i razderotina po glavi, rukama i vratu,ali bez prijeloma.

Njezin suprug, Damir Margeta, umirovljeni pripadnik 4. brigade ispričao je kako je napadač ženu udarao samo po glavi. On je nakon napada i objavio da nudi nagradu za informaciju o napadaču.

Rekao je za 24sata kako se žena sada osjeća nešto bolje, imala je potres mozga te je boli glava.

Policija je potvrdila da je žena napadnuta u 7.15 sati u Ulici Put Firula i da je istraga u tijeku. Iz policije su potvrdili da je žena lakše ozlijeđena i da intenzivno rade na slučaju.

Dalmatinski portal piše da je jutros napadnuta još jedna žena te da policija te napade povezuje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79