BRUTALNO JE PRETUKAO SUPRUGU: SLOMIO JOJ DEVET REBARA, NOS…

Muškarac (63) je 19. studenog u obiteljskoj kući kod Čakovca, najprije verbalno, a zatim i fizički napao svoju izvanbračnu suprugu. Rukama i nogama ju je udarao u glavu i tijelo, čupao je za kosu i bacao na pod

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 63-godišnjaka zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda izvanbračnoj supruzi. Sumnjiči ga se da je 19. studenog ove godine u obiteljskoj kući u okolici Čakovca, najprije verbalno, a zatim i fizički napao svoju izvanbračnu suprugu. Rukama i nogama ju je udarao u glavu i tijelo, čupao je za kosu i bacao na pod.

Zbog njegovog nasilničkog ponašanja, jadna je žena teško ozlijeđena. Zadobila je prijelom devet rebara, tri prsna kralješka, palčane kosti i prijelom nosne kosti.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog  državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79