Brutalno prebijanje dilera droge: Djeci nudili ekstazi, građani ih uhvatili i pretukli palicama

Snimak brutalnog prebijanja nekolicine ljudi, koji su navodno lokalni dileri droge, kruži ovih dana na društvenim mrežama. Njih su pretukli mještani ruskog grada Barnaula, uhvativši ih kako pokušavaju da djeci daju drogu, maskiranu u slatkiše, navodi se u opisu videa.

Incident se navodno odigrao nakon što je grupa dilera učenicima nižih razreda osnovne škole ponudila ekstazi i spid, u vidu žvaka i bombona. Kako se dalje navodi u opisu videa, momka i djevojku, navodne dilere, potom su pretukli stariji mještani.

Oni su ih natjerali da kleknu na snijeg, skinu gornji dio odjeće, a potom ih oboje brutalno premlatili palicom. Najstarija verzija ovog snimka datira iz oktobra 2019. godine. Nije poznato da li su, nakon ovog događaja, uhapšeni i dileri, ali i oni koji su ih pretukli, jer su se, umjesto da pozovu policiju, pravdom sami igrali.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79