Brutalno pretukao muškarca u pekari: “Šta glumiš majmune”

Okružno javno tužilaštvo Prijedor saopćilo je 5. oktobra da je potvrđena optužnica protiv Dražena M. koji se tereti da je počinio krivično djelo nanošenja povreda.

Riječ je o događaju koji se desio 12. novembra prošle godine oko 23.50 sati u pekari “Sana” u Kozarskoj ulici u Prijedoru.

Nakon što je oštećeni Vladimir S. ušao u pekaru i prišao Draženu da bi se s njim pozdravio, osumnjičeni mu je rekao “Šta to glumiš” te je ustao i objema rukama snažno odgurnuo Vladimira koji je pao na leđa.

– Nakon čega mu je osumnjičeni prišao, govoreći mu: ”Šta glumiš majmune?”, te ga podigao sa poda i bacio na ulazna vrata pekare, usljed čega je oštećeni ponovo pao na pod, a zatim ga je osumnjičeni ponovo podigao sa poda i iznio ga ispred objekta pekare, gdje ga je nastavio fizički napadati- navedeno je u optužnici.

Dražen je potom šakom udario Vladimira u predjelu lijevog oka, usljed čega je oštećeni zadobio povrede u vidu krvnog podljeva koja je lakša tjelesna povreda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79