Brutalno vrijeđali pokrivene kandidatkinje NiP-a; Konaković im poručio: Od vas takvih je hidžab zaštita

“Znam već dugo za projekat koji je osmislila SDA sa ciljem diskreditovanja političkih neistomišljenika.

Vode ga dva loša obavještajca. Imaju svoje informante, doušnike, promotore na društvenim mrežama koji se ne libe na najbrutalniji način udarati na čast ljudi različitim lažima”, napisao je na Facebook-u Elmedin Konaković.

Dodao je i da jd po mjerilima takvih on četnik, adžija, da stavljaju mu stavljaju kokarde na čelo, vrijeđaju porodicu.

“To isto rade svima koji ugrožavaju njihove svetinje, pozicije na kojim se nalaze, funkcije i benefite koje imaju.

Časne nebošnjake koji su sa nama branili državu razapinju i brutalno vrijeđaju na nacionalnoj osnovi.

Sve suprotno onome čemu nas je učio rahmetli Alija Izetbegović. I njega su ponovo na Ilidži stavili na nelegalan bilbord. Imaju nekoliko portalčića čije ogavne tekstove šeruje zaluđena budžetska omladina, uglavnom sa lažnih profila.

Jučer je jedan takav portal iza kojeg stoji M.F. poskidao slike nekoliko kandidatkinja Naroda i pravde koje su pokrivene (nisu mogli sve jer ih ima mnogo na listama) i brutalnim lažima napao na njihovu čast, ugled, vjeru, hidžab. Na čast i ugled majki, sestara, vjernica. Najgorim mogućim lažima i potvarama.

Kakav čovjek moraš biti da tako nešto uradiš? Kakav čovjek moraš biti da to ne osudiš, jer si u stranci? Zar baš NIJEDAN član stranke ne smije i ne može javno da se ogradi od tog koncepta?

Ne možete vi njima naravno ništa. One vama i jesu najveća prijetnja, njihova svijetla lica i njihova spremnost da se bore za bolje društvo, da se bore protiv nepravde. Ne vjerujem ni da sta ih nasekirali, hidžab je od vas takvih zaštita. Samo ste još jednom pokazali kakve ste kukavice vi što takve stvari radite i kako ste još veće kukavice vi što šutite. Nišra u vama viteško nema.

I dobro zapamtite ova lijepa, ozarena lica”, poručio je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79