Brzom intervencijom policije ukradeni automobil vraćen vlasniku, počinioci uhvaćeni

Dana 09. januara 2019. godine PS Bihać obratio se M.A., rođen 1984. godine iz Bihaća, koji je prijavio da mu je otuđeno putničko motorno vozilo marke „ Daewoo“ a koje je isti parkirao predhodnu noć na parking prostoru.

Uviđaj na licu mjesta obavili su istražitelji Odsjeka kriminalističke policije PS Bihać, a o događaju su upoznate sve Policijske stanice i policijske patrole na terenu, javlja MUP USK.

Oko 16:00 sati policijski službenici PS Velika Kladuša uočili su navedeno vozilo na području Velike Kladuše te lišili slobode i lica koja su se nalazila u vozilu, a radi se o E.A., rođen 1987. godine, i H.H., rođen 1965. godine, obojica iz Bihaća.

Nad istima je zavedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo iz člana 286 KZ F BiH „krađa“, dok je vozilo vraćeno vlasniku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79