Budimo humani: Pokrenuta akcija za kupovinu bolničkog kreveta dječaku

Budimo humani: Pokrenuta akcija za kupovinu bolničkog kreveta dječaku


Prema pisanju portala ”lolamagazin.com” u nekoliko banjalučkih kafića postavljene su kutije za dobrovoljni novčani prilog, a od prikupljenog novca planira se kupovina bolničkog kreveta neophodnog porodici mladog ”Slavijinog” fudbalskog golmana Miloša Božovića iz Istočnog Sarajeva. Građani Istočnog Sarajeva mogu ovoj porodici pomoći trenutno putem deviznog računa.

Teška tragedija koja se ovom mladiću dogodila 2014. godine na fudbalskom meču kada je zadobio tešku povredu glave podigla je cijelu BiH na noge i svim njenim građanima vratila vjeru u ljudskost. Tada su širom zemlje pokrenute mnoge akcije za pomoć i prikupljanje novca porodici Miloša Božovića, kako bi on mogao da otputuje u inostranstvo i tamo se izliječi.

Nakon nekoliko operacija, liječenja u BiH i inostranstvu, život Miloša Božovića je sačuvan, ali njegova i borba njegove porodice nije prestala. On se danas nalazi u svom porodičnom domu u Istočnom Sarajevu, a njegovo zdravstveno stanje zahtijeva stalnu njegu i pomoć.

Zbog toga neophodno je prikupiti novac i obezbjediti kupovinu specijalizovanog bolničkog kreveta koji mu je neophodan. Pomozite kako bi Milošu i njegovim roditeljima život učinili ugodnijim, a porodici pomogli da lakše preboli nedaće kroz koje prolaze.

Ovih dana je pokrenuta akcija prikupljanja sredstava za liječenje Miloša Božovića. Svi zainteresovani građani mogu da pomognu tako što će uplatiti dobrovoljni novčani prilog na:

DEVIZNI RAČUN IBAN: BA395620128150302590 ALEKSANDAR (SRETA) BOŽOVIĆ Ul. Akademika Petra Mandića 48 71123 Sarajevo

Field:Account with institution: SWIFT BIC:RAZBBA22 NLB Banka a.d. Milana Tepića br4. 78000 Bawa Luka

TRANSAKCIONI RAČUN za posebnu namjenu br: 5620128150302396 ALEKSANDAR (SRETA) BOŽOVIĆ – MILOŠEV otac


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija