Bugojno: Nestao policajac, ako bilo šta saznate javite u policijsku stanicu

Policijskoj stanici Bugojno jučer u poslijepodnevnim satima prijavljen je nestanak Senijada Lakače iz Bugojna, službenika Sudske policije FBiH za kojim tragaju pripadnici specijalne jedinice MUP-a SBK.

– Odmah po prijavi službenici policije su pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, obaviještene su policijske patrole na terenu, te se pristupilo prikupljanju interesantnih saznanja koja bi pomogla u pronalasku nestale osobe, a obaviještene su i sve policijske stanice – saopćio je MUP Srednjobosanskog kantona.

U pronalazak nestalog su uključeni i pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a, koji su zajedno sa policajcima PU i PS Bugojno angažovani na pretrazi terena.

Mole se građani Bugojna ako vide ili čuju informacije o našem sugrađaninu da hitno jave u policijsku stanicu ili na broj 122.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79