Bugojno: Uhapšen 34-godišnjak zbog posjedovanja speeda i cannabisa

Dana 06.05.2021.godine oko 21,15 sati ulici 307. Motorizovane brigade, općina Bugojno, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu osobe A.Š. rođen 1987.godine iz Bugojna, koji je tom prilikom od sebe odbacio određenu količinu materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.

U nastavku aktivnosti, na osnovu naredbe Općinskog suda Bugojno, izvršen je pretres kuće i pratećih objekata u ulici Malo Selo, općina Bugojno, koje koristi navedeni A.Š. Prilikom pretresa pronađena je veća količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, koja je bila upakovana što ukazuje da je bila pripremljena za prodaju.

U saradnji sa nadležnim tužilaštvom, osumnjičeni je lišen slobode i protiv njega se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79