Bura zbog “bubice” se ne stišava! Dodik poručio Stanivukoviću: Dijete božje, nije ti to videoigrica

Dijete božje, to se uopšte tako ne radi, nije to ta priča, to ti je priča za videoigrice, a ne za ovo, što ti pokušavaš da sebe predstaviš kao gradonačelnika!

Ovim se riječima predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik obratio gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, piše Srpskainfo.

Bura zbog “bubice” na gradonačelnikovom reveru, sa kojom je Stanivuković ušao na sastanak da Dodikom i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ne stišava se ni nakon dva dana. Atmosferu je dodatno podgrijao Milorad Dodik, koji je sinoć, u intervjuu za RTRS, u svom stilu iznio niz detalja o, kao je rekao “skalameriji” , koja prati gradonačelnika Banjaluke.

“On to nije ni krio, vidljivo je to namještao, a šta je htio postići, ne znam, ali zna da se to ne radi”, kazao je Dodik. On je rekao da je, kad je razgovor već počeo, intervenisalo obezbjeđenje, pa je “na po sastanka” ušao neko od Stanivukovićevih ljudi i “počeo da ga razmontirava”.

On je dodao da je Stanivuković od Vučića tražio pare i stalno ponavljao: “dajte za besplatne udžbenike i besplatan prevoz”.
“Ne radi se to tako! Nije razmišljao o tome da li je besplatan prevoz u Beogradu, da li tamo imaju besplatne udžbenike. I šta ako bi Vučić i dao te pare! Pitali bi ga njegovi građani: što daješ njima, što ne daš nama”, rekao je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79