Burna noć u Tuzli: Maskiran kapuljačom iz pištolja ranio Željka i Armina

Rano jutros oko 01:00 u Rudarskoj ulici u Tuzli došlo je do upotrebe vatrenog oružja ispred jedne zgrade, tom prilikom ranjene su dvije osobe.

Za sada nepoznati počinilac maskiran kapuljačom iz pištolja ispalio je više hitaca iz pištolja prema Željku. M (40) i Arminu. M (29).

U ovom događaju Željko je jednim hicem povrijeđen u predjelu stomaka dok su dva metka pogodila u lijevu nogu i jedan u desnu.

Željko M. je nakon operativnog zahvata zadržan na Odjeljenju hirurgije UKC-Tuzla u šok sobi.

Drugi povrijeđeni muškarac Armin M. u ovoj pucnjavi pogođen je u u desnu potkoljenicu.

Za maskiranim napadačem koji je u bjekstvu policija intezivno traga i trenutno se utvruđuje njegov identitet. U toku su i istražne radnje koje provodi Tužilažtvo Tuzlanskog kantona u saradnji sa službenicima Odjela kriminalističke policije MUP-a TK kako bi se utvrdile okolnosti i motivi ovog napada, prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments