Burna rasprava na Facebook-u zbog parkinga: “Bahata vozačica parkirana nasred ulice i poručila ovo”

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste foto informaciju zabilježenu dana 17.8.2022. godine u Gornjem Rahiću na lokalitetu Brčkog.

Kako se vidi na fotografiji, nepropisno je parkirano vozilo marke Audi, talijanskih registracijskih oznaka ispred lokalnog supermarketa. Ništa ne bi, nažalost, bilo čudno da vozačica nije poslala gnusnu poruku, kako tvrdi naš čitatelj.

“Poštovanje, šaljem vam ovu sliku iz Gornjeg Rahića. Bahata vozačica parkirala nasred ulice i otišla u podmjeru. Na zamolbu građana da je nepropisno parkirana kazala je: “Ko vas jebe seljaci.” – tvrdi čitatelj našeg portala.

Nedugo nakon objave na Instagramu, javili su se putnici iz automobila i poručili da nije baš tako rekla nego:

“Kao prvo, gospođa nije rekla tu stvar, nego je samo rekla, pa šta i nastavila svojim putem. Kao drugo stvar tih građana nije da govore ljudima kako su nepropisno parkirani, jer nema nikakve potrebe da se šire laži. Također auta su normalno prolazila i nikome nije smetalo. Hvala lijepo” – izjavio je putnik iz automobila.

Da li je normalno parkirala svoje vozilo, da li su potrebni ovakvi komentari presudite sami..

Ovo su samo neki od komentara na Facebook-u.

  • “Vi znate da ta ista bahata vouačica smije ostaviti auto na po ceste, ne dalje od 15 minuta sa uključenim pokazivačima”
  • “Ja bi joj razbio auto da mi to kaže”
  • “Eh svega na ovom Facebook-u. Ljudima dosadno šta li?”
  • “Što ne parkira tako u Italiji, ako smije. Dobila bi kaznu u veličini te pomjere što je kupovala”
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79