Burno obraćanje / Dodik Izetbegoviću: Poručio bih mu da se ne z******a, gdje su pare za Srebrenicu?

Nakon sastanka održanog u Srebrenici, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik nastavio je sa obraćanjem u kojem je poručio da će Srbi štititi interese Bošnjaka ako se oni povuku iz vlasti.

Osim o predstojećim izborima u Srebrenici, govorio je i o migrantskoj krizi u BiH.

U republici Srpskoj neće nikada biti kampova za migrante. Ja sam predlagao na početku da svako ko pređe granicu odmah da se vrati, a oni u Sarajevu glume humanitarce, poručio je Dodik, a potom se vratio na temu o Srebrenici i kazao da bi Izetbegovića pitao “gdje su pare za Srebrenicu?”

Na pitanje šta bi rekao predsjedniku SDA Bakiru Izetbegoviću da je danas došao u Srebrenicu, Dodik je odgovorio u svom maniru: -Da se ne zaj***va…, kazao je i time odgovor završio.

Podsjećamo, U Srebrenici je završen sastanak predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa načelnikom opštine Mladenom Grujičićem koji je poručio da će u nedjelju biti ispravljena “nepravda koja im je nanijeta”. Sastanku je prisustvovao i predsjedavajući u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79