Burno u Skupštini Crne Gore: Poslanici DF-a napravili haos, policija ih uhapsila

U crnogorskoj skupštini trenutno je prava drama. Nakon što je usvojen Prijedlog zakona o slobodi vjeroispovijesti u načelu, u sali je bačen suzavac, a došlo je i do naguravanja poslanika.

Trenutno su u Skupštini pripadnici osiguranja, a nekoliko poslanika nosilo je maske.

Poslanici se svađaju.

– Sram te bilo, Ivane. Ustašo jedna… – uzvikuju poslanici opozicionog DF-a.

Lideri DF-a Nebojša Medojević, Andrija Mandić i Milan Knežević prethodno su prišli predsjedniku i potpredsjednicima parlamenta i počupali mikrofone.

Još nekoliko poslanika DF-a pokušalo je da sa stola skinu preostale dijelove tehnike, nakon čega je interveniralo osiguranje Skupštine.

Gepostet von Марина Јочић am Donnerstag, 26. Dezember 2019

Milutin Đukanović iz DF-a je bacio suzavac koji nije aktiviran, predsjednika Skupštine Ivana Brajovića neko je gađao flašom, a prema nekim navodima, polomljen je i dio inventara u skupštinskoj sali.

Poslanici Demokratskog fronta zbog incidenta neće moći da učestvuju u radu Skupštine, policija će ih večeras izbaciti iz Skupštine, a potom plenum nastavlja rad.

Gepostet von Марина Јочић am Donnerstag, 26. Dezember 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79