Bursać: Izvorni četnici žele da su tajkuni, a tajkuni na vlasti žele da su četnici

“Ovaj zakon se mora primjenjivati. Bit će otpora u RS-u. Tužilaštvo će imati lagan posao. U Banjoj Luci nema gužva na potpisivanju Dodikove peticije. Opozicija ga ne tapše. Već je spustio lopticu. Dodik je kalkulant i kukavica.

Pokušava izigravati većeg četnika od četnika iz opozicije. Dodikov spot je bio već smontiran. Znao je za Inzkovu odluku. Šmit će biti efikasniji u radu a tako se Dodiku trese novčanik. Ako se počnu otvarati afere SNSD-a, to će ga uništiti više nego izmicanje stolice. Dio porijekla imovine bit će zanimljivo pratiti.

Mene brine što je ideološka osnova politike opozicije jednaka ideološkoj osnovi vlasti. Po ljudskom zakonu Srbija i RS su trebali prvi donijeti ovakav Zakon. Draško maneken ultranacionalističkog pokreta. Vrijeme je da djeluje međunarodna zajednica” – kazao je Bursać u emisiji Face Televizije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79