Bursać kod Hadžifejzovića najavio rasplet: „Raspisan tajni konkurs gdje se treba izabrati Dodikov nasljednik, glavnu riječ vodi..“ (VIDEO)

Dan RS-a lutajući praznik! Vidim da bi sada da slave Dan RS-a negdje u junu, možda na Vidovdan? Bio je neki mali vatromet u Banjaluci, trebala mu je vijagra!

Dodik kaže da je borba za RS počela prije 500 godina kada su došli Turci, ja mu kažem da je borba za RS počela prije 200.000 godina kada su Srbi sa Atlantide porazili primitivce na rijeci Zambezi u Bocvani! Bilo je želje da se RS stvori na samitu australopitekusa, neandertalaca i Srba u kanjonu Onkoronko u Tanziji, kada je prvi Srbin, Nuu Deretić uputio Apelacionom sudu Siriusa B zahtjev za otcjepljenjem od Zemlje!

RS nije postojao kada je počinjen genocid?! Znači, taj je narod počinio samoubistvo! Ko je tu ubijao, da li su neki vanzemaljci?! Tome se uče djeca u RS-u, a onda dobijete jednog Draška, mučenog, nesretnog, takve misli i ideje!

Dejton treba mijenjati ali, mislim da će izmjene Dejtona biti kozmetičke izmjene! Rusija traži novog pulena, raspisan tajni konkurs gdje se treba izabrati Dodikov nasljednik! Vođa tog konkursa je SPC! SPC bira vođu,vladika Grigorije je politički kandidat jedne frakcije u SPC-u! Rusija nema problem s tim da Dodik ode u političku penziju!

Ko su Dodikovi nasljednici? Draško neobrazovan, a Radović namazan! Dodik sklon radnjama s one strane zakona! Draško produkt entiteta RS, ideološki ubijeđen da su četnici oslobodioci, ubijeđen da nije bilo genocida! Htio dokazati neočetnicima da je veći četnik od njih! Neko mu rekao da mora više da srbuje!

Genocid nije horoskop da bi vjerovali u njega ili ne! To su neosporive činjenice! Politički trojanski konj u Crnoj Gori se zove URA, odnosno Dritan Abazović! Bojim se da će se i kod nas to pojaviti! Početak je bio s Draškom, ali će biti još takvih likova koji će nas vraćati u rikverc! Evropski sako, mozak s Grmeča! Ne mogu podržati deklarisane četnike!

Ako neko u ime Srba učini genocid, to se mora osuditi! Ako to branite, direktno svoj narod gurate pod čizmu!

Pogledajte video.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79