Bursać: Moj naklon heroini Fati Orlović

Novinar i kolumnista Dragan Bursać koji je zbog svojih stavova o agresiji na BiH i genocidu u Srebrenici vrlo često na meti napada nacionalista, oglasio se jutros povodom uklanjanja crkve iz dvorišta nane Fate Orlović u Konjević Polju.

“Počelo je uklanjanje crkve iz dvorišta nane Fate Orlović! Nana Fata je pobijedila! Nana Fata će vidjeti svoju pobjedu. Nakon ubistva muža, nakon protjerivanja nje i njene sedmoro djece, nakon bespravne gradnje crkvenog objekta, nakon najveće poratne pravne bitke, nana Fata se izborila za svoje i pobijedila! Odbila je da pristane na sve ucjene, podvale, “peglanja”, prodaje, kompromise i rekla NE!

Neko će pitati na koncu, da li je ovo skupa, Pirova pobjeda? Nije, jer je nana Fata svjetionik pravnom sistemu ove zemlje, a Bog mi je svjedok-svjetionik mu treba!

Moj naklon heroini Fati Orlović”, napisao je Bursać.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79