Bužimljanin 14-godišnjakinju odvezao na nepoznatu lokaciju, pa je napastvovao

Pripadnici policije USK-a lišili su slobode 32-godišnjeg mladića iz Bužima zbog sumnje da je počinio krivično djelo spolni odnošaj sa djetetom.

On je, kako saznajemo, priveden zbog sumnje da je napastvovao 14-godišnjakinju. Kako nezvanično saznajemo, djevojčicin brat pozvao je policiju 26. februara ove godine iza ponoći prijavivši da je 32-godišnjak nekoliko sati prije vozilom odvezao njegovu 14-godišnju sestru.

Djevojčica se kući vratila nakon ponoći, a njeni ukućani su primijetili da se čudno ponaša. Razgovarali su sa djevojčicom, pokušavajući saznati šta joj se dogodilo. Iako je isprva šutjela i govorila da joj nije ništa, na kraju je ipak ispričala da ju je 32-godišnjak, sa kojim je navodno bila u vezi, automobilom odvezao na nepoznatu lokaciju gdje ju je napastvovao. Nakon što je urađen pregled djevojčice, uslijedilo je lišenje slobode osumnjičenog koji je predat Tužilaštvu USK-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments